Jd7uw8rough Consulting 88 views

Follow
Something About Company

Vad gör en bra pokerspelare?

De vet vad de är bra på och de vet vad de gillar att göra men de vet helt enkelt inte något om vadslagningsstrategi. Poker spelare från föregående exempel är alla ganska mycket på samma sida när de är nöjda eller inte, sw.poker-plans.com men man har en otroligt svår tid. När det gäller enkel inlärning och utbredd popularitet, Texas Hold’em sticker ut som den obestridda mästaren bland poker varianter. Texas Hold’em: The Gateway to Poker. Texas Hold’em träffar en anmärkningsvärd balans mellan enkelhet och djup, vilket gör det tillgängligt för nybörjare samtidigt som det erbjuder lager av strategisk komplexitet att utforska när du utvecklas.

Det är ofta hyllas som porten till poker, och med god anledning. Om det är en en-till-en (2-man-1-deal) dragning, då kan du sitta där försöker bestämma vem att gå efter om du vet att det inte kommer att hända. Om du inte visste om detta tidigare, gör du det nu Detta är det enkla sättet att titta på det, men som vi kommer att behandla senare, antalet händer som delas spelar en stor roll i vår satsningsstrategi.

Ju större antalet åtgärder som krävs, desto mindre sannolikt är det att de någonsin inträffar. Det betyder att potten storlek kommer att vara mycket lägre än om det fanns bara de 2 spelare du handlar med. Men om det fanns 3 andra personer på bordet och du var tvungen att dra från en stapel som innehöll 15 kort i stället för 45 kort, är sannolikheten att personen du hoppades att sikta för ett överpar eller flush skulle redan ha fått en hand, och när du fattar ett beslut, skulle han ha gått ner.

Och så bryr vi oss inte riktigt om hur bra spelarna är, men hur bra en viss spelare är. Det andra problemet är att vi inte är riktigt intresserade av hur bra en spelare är, men hur bra spelarna är vid ett visst bord. Och så kan vi inte riktigt säga att de bästa spelarna vinner mer pengar än de sämsta spelarna. De tre bästa spelarna på WSOP Main Event 2023 spenderade cirka 27,6 miljoner. Om du letar efter en ännu bättre uppskattning, kan du titta på hur mycket en spelare spenderar.

Om du antar att varje spelare vid bordet har samma andel av sina pengar från blinds, då skillnaden mellan dessa tre spelare är ungefär 3. Jag ber om de enklaste pokerspel att lära sig. Inga förutsättningar behövs. I min erfarenhet, om en nybörjare kommer in i online poker och omedelbart börjar på spel som Omaha Hi-Lo, då kommer han aldrig att göra det stort.

This company has no active jobs

Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Industry Others
  • Address Sw Poker Plans Warmka
  • Location Northern Samar
  • Dole License Number Warmka & Warmka LLP

The number 1 Job Portal in the Philippines. Find your first job today!

CONTACT US

info@jobozuki.com

31F, Yuchengco Tower 1, RCBC Plaza, 6819 Ayala Ave, Makati City